top of page

Jubileumconcert & Play Inn Flora Brass

Flora Brass Rijnsburg bestaat 35 jaar, en dat gaan we groots vieren! Op zaterdag 2 november staat ons jubileumconcert op de agenda, en we nodigen je van harte uit om mee te spelen en dit feest samen met ons te beleven.


Het concert bestaat uit twee delen. In het eerste deel brengen we brassbandmuziek ten gehore waar we de afgelopen jaren hard aan hebben gewerkt. Na de pauze wordt het extra speciaal: we maken een muzikale reis door de tijd met nummers die onze leden hebben gekozen, en jij kunt meespelen tijdens dit gedeelte!


Vooraf organiseren we een Play Inn voor oud-leden en andere muzikanten. Onder de inspirerende leiding van onze dirigente Patricia Kerkdijk studeren we in de middag de muziek in die we 's avonds spelen. Tussen de repetitie en het concert eten we gezellig samen, zodat we vol energie het podium op kunnen.


Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Meld je dan voor 26 oktober 2024 aan via info@floraband.nl. Na je aanmelding ontvang je alle praktische details en sturen we je de muziek op, zodat je alvast kunt oefenen.


Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op per mail.


We kijken er enorm naar uit om er een geweldige dag van te maken!


𝘒𝘭𝘦𝘪𝘯𝘦 𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘰𝘵𝘦: 𝘍𝘭𝘰𝘳𝘢 𝘉𝘳𝘢𝘴𝘴 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 é𝘤𝘩𝘵𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘴𝘴𝘣𝘢𝘯𝘥, 𝘣𝘦𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦 𝘶𝘪𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘱𝘦𝘳𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦𝘳𝘴 𝘦𝘯 𝘴𝘭𝘢𝘨𝘸𝘦𝘳𝘬.


65 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page